Pullaa ja purnausta- tapaamiset alkavat kesätauon jälkeen keskiviikkona 11.9. klo 10 Oodissa

Lämpimästi tervetuloa syksyn ensimmäiseen Pullaa ja purnausta- tapaamiseemme Oodiin, ke 10.9. klo 10! Tapaamme Oodin toisessa kerroksessa ryhmätila 7.

DSC_9890.jpg

Pullaa ja purnausta-tapaamiset ovat rentoja tilaisuuksia, joissa keskustelun aiheet nousevat paikalla olijoiden mietteistä, sekä ajankohtaisista omaishoitoon liittyvistä aiheista. Tapaamisten tarkoituksena on vertaistuellisesti löytää keinoja omaishoidon tilanteesta selviytymiseen, jakaa koettua tietoa omaishoidon käytänteistä ja tukimuodoista ja ihan vain olla kuulijana toinen toisillemme silloin kun jokin omaishoitoon liittyvässä asiassa purnatuttaa.

Syksyn ensimmäisellä kerralla paikalla on myös vieras Lasso-hankkeesta, Timo Rautiainen, joka haluaa kuulla ajatuksia perhekursseista ja niiden toteuttamisideoista vastaamaan parhaiten erityisperheiden tarpeita sekä erilaisia tilanteita.

Tapaamisiin ei tarvitse ennakkoilmottautua ja niissä on tarjolla yhdistyksemme puolelta pullaa ja virvokkeita. Erityisruokavatoiveista voit laittaa viestiä sähköpostiimme info@lastenomaishoitajat.fi

Yhdistyksemme lahjoitti eteenpäin Kevätmessujen pääsylippuja

Yhdistyksemme sai Messukeskukselta lahjoituksena messulippuja Kevätmessuille 2019 Helsinkiin.

Lahjoitimme saamamme messuliput lasten omaishoitajille ja ne mahdollistavat heille pientä lepohetkeä sekä kovasti kaivattu virkistystä rankkaan arkeen. Saimme messulippujen saajilta jälkikäteen kuvia ja kiitoksia mukavan päivän mahdollistamisesta. Kuvia voit käydä katsomassa täältä.